Monteur interieurbouw - van afbouw tot accessoires

Ben je een professioneel en vakbekwaam installatiemonteur? Werk je graag met hout en aan veelzijdige opdrachten?

Hardeman Maatwerk voor Interieurs is een veelzijdige timmerfabriek in Lunteren met 30 medewerkers. Wij maken meubels op maat voor kantoren, scholen, winkels en particulieren. De meubels worden in onze werkplaats in Lunteren gemaakt en vervolgens door de montage-afdeling op de locatie gemonteerd.

Fraaie profileringen, een naadloze afwerking, greeploze deuren of subtiele ledverlichting. Het zijn de kleine details waaraan een interieur van Hardeman herkend wordt.

Ben jij de monteur die we nodig hebben in ons team?

De uitdaging van deze baan
Je uitdaging als monteur is om bij onze klanten een prachtig eindresultaat neer te zetten. Je werkt met collega’s aan wisselende projecten in heel Nederland.

Flexibele werkweek
Bij ons heb je de mogelijkheid om je 40-urige werkweek flexibel in te delen. Omdat de dagen vaak lang zijn, kun je 40 uur al maken in 4 dagen.

Meer

Meubelmaker die zelfstandig èn in een team kan werken

Ben je een bedreven en creatief meubelmaker? Hou je ervan mooie dingen te maken?

Om onze meubelmakerij te versterken zoeken wij ervaren meubelmakers.

Hardeman Maatwerk voor Interieurs is een veelzijdige timmerfabriek in Lunteren met 30 medewerkers. Wij maken meubels op maat voor kantoren, scholen, winkels en particulieren. De meubels worden in onze werkplaats in Lunteren gemaakt en vervolgens door de montage-afdeling op de locatie van de klant geplaatst.

Fraaie profileringen, een naadloze afwerking, greep loze deuren of subtiele ledverlichting. Het zijn de kleine details waaraan een interieur van Hardeman herkend wordt.

De uitdaging van deze baan
Je uitdaging als meubelmaker is om binnen de gestelde tijd een mooi resultaat neer te zetten, volgens de tekening die je van de werkvoorbereiding krijgt. Iedere meubelmaker werkt zelfstandig aan eigen projecten en grote projecten worden in teamverband uitgevoerd. Dus je moet zowel alleen als samen kunnen werken.

Meer

Contact Hardeman

0318 - 59 61 20
0318 - 59 61 21
Stuur ons een e-mail